Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Вашингтоні Президент України провів зустріч зі спікером Палати представників США за участю лідерів обох партій

У Вашингтоні Президент України провів зустріч зі спікером Палати представників США за участю лідерів обох партій
22 Вер 2023 02:05 | Новини України

У межах робочого візиту до Сполучених Штатів Америки Президент України Володимир Зеленський провів зустріч зі спікером Палати представників Конгресу США Кевіном Маккарті, лідером Республіканської партії в Палаті представників Стівом Скалізом і лідером Демократичної партії в Палаті представників США Хакімом Джефрісом.

Глава держави зазначив, що Україна щиро вдячнa Палаті представників, Конгресу, обом партіям, Президенту США, його адміністрації та всьому американському народові за непохитну підтримку.

«Разом ми досягли значного прогресу в захисті демократії, свободи й гідності – цінностей, на яких базуються обидві наші країни. Страждання українського народу від російських воєнних злочинів величезні, але вже понад половину окупованих українських територій звільнено від російських загарбників, і ми чітко бачимо, що повна перемога все ближча», – сказав він.

Володимир Зеленський поінформував учасників зустрічі про ситуацію на полі бою. Було обговорено першочергові оборонні потреби України й посилення спроможностей української ППО, особливо напередодні зимового періоду.

Оставить комментарий

avatar
250