Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Потужна підтримка від «Батьківщини»

Потужна підтримка від «Батьківщини»
14 Вер 2023 15:56 | Новини України

Лідерка ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко разом з народним депутатом України Валерієм Дубілем 13 вересня здійснили чергову поїздку на Донбас, яку вже називають потужною і надважливою.

Як повідомляє пресслужба обласного партосередку, розпочалася гуманітарна акція зі шпиталю у селищі Петропавлівка, розташованого неподалік від кордону з Донецькою областю, до якої долучилася і лідерка партійців Дніпропетровщини Олена Плахотнік. Сюди «батьківщинівці» доставили медичне обладнання (шафу та помпу) для колоноскопу Fuji, який передали раніше.

Як завідувач медичною частиною шпиталю Олександр Ковальчук, таке обладання є для них надзвичайно важливим, адже вони витримують неймовірне навантаження у зв’язку з близьким розташуванням Петропавлівки до зони бойових дій, які вони тут відчувають повсякчас.

Далі шлях «батьківщинівців» проліг до Покровська Донецької області, де вони передали місцевому мобільному військовому госпіталю 170 нових вікон та 60 тонн будівельних матеріалів, частину з яких заберуть для медичних закладів міста Торецька Донецької області.

Тут же Юлія Тимошенко та Валерій Дубіль поспілкувалися з українськими військовими, яким вручили старлінки та квадрокоптери.

Завершальним пунктом стало місто Торецьк Донецької області, де партійці передали для Центральної міської лікарні та Центру первинної медико – санітарної допомоги шоломи, бронежилети, продуктові набори і прапори України, потреба у яких чимдалі зростає, адже їх необхідно встановлювати на все більше звільнюваних українцями територіях.

«Батьківщинівці» висловлюють вдячність меценатам, депутатам, благодійникам, водіям, вантажникам за співучасть у такій масштабній гуманітарній місії.

Оставить комментарий

avatar
250