Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Юрій Великий з “Квартал 95” збентежив образом Путіна (відео)

Джерело: Новости Ю Инфо

Юрій Великий з “Квартал 95” збентежив образом Путіна (відео)
14 Вер 2023 12:31 | Новини України

Популярний український комік, актор та зірка “Квартал 95” Юрій Великий, який до війни пародував Зеленського в концертах “Вечірнього кварталу”, а тепер почав робити влучні пародії на росіян і те, що відбувається у росії. Так, цього разу Юрій Великий опублікував у YouTube-shorts кумедне відео, в якому спародіював Путіна, а також показав актора, який грає Лукашенко.

Як виявилося, Юрій Великий та його колеги зараз продовжують зйомки сатиричного серіалу “Бункер”. У ньому комік грає Путіна, і треба сказати, загримували його на славу. Як зазначили шанувальники, так правдоподібно, що аж гидко.

У ролику Великий в образі Путіна показує, як гримують актора, який грає Лукашенко. Однак, під час підготовки у цього персонажа чомусь зелене волосся. При цьому особу практично не відрізнити.

Користувачі не пройшли повз і відразу почали коментувати нову публікацію, яку показав Юрій Великий:

“Як ви схожі на них. Браво вам і гримерам”.“Так правдоподібно, що аж гидко”.“Ой, Юро, дай Бог тобі здоров’я! Який ти молодець!”.“Я коли дивився “Бункер”, навіть не зрозумів, що Путін це Юрій”.“Я думав, він справжній”.“Та не, просто ця сторона була не прикрита. І від сонечка позеленіла”.“Це просто чудово, особливо побочка”.“Це імпорт заміщення так має бути, ви не розумієте чи що?”.

Оставить комментарий

avatar
250