Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Пара подала до суду на авіакомпанію через собаку, який багато пукав у салоні

Джерело: Новости Ю Инфо

Пара подала до суду на авіакомпанію через собаку, який багато пукав у салоні
12 Вер 2023 17:31 | Новини України

Гілл і Воррен Прес вимагають відшкодування після того, як їхній 13-годинний рейс був зіпсований через собаку під час подорожі з Парижа до Сінгапуру.

Журналісти стверджують, що собака “фиркав” і “пукав” упродовж усієї поїздки поряд із їхніми місцями преміум-економ-класу.

Гілл пригадала: “Я почула цей шум – важке пирхання. Думала, що це телефон мого чоловіка, але ми подивилися донизу і зрозуміли, що це дихання собаки. Я сказала: “Я не дозволю цьому сидіти поруч із нами усю поїздку”.

Незабаром було розглянуто питання зміни сидінь. Втім, пара зіткнулася з необхідністю знизити клас своїх сидінь, чого вони не хотіли робити. Натомість вони пережили це і тепер заявляють, що сморід від собаки був нестерпним, а Воррен боровся за місце для ніг. Вона сказала, що власник “не міг вивести собаку в прохід, тому що вони не могли пропустити візки, тому йому довелося пройти далі, а це означало, що його голова була під ногами мого чоловіка”.

Друга скарга бортпровідникам призвела до того, що пара пересіла до передньої частини економ-класу, яку звільнили члени екіпажу.

Оставить комментарий

avatar
250