Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Дідусь, що танцює, став новою зіркою Мережі (ВІДЕО)

Джерело: Новости Ю Инфо

Дідусь, що танцює, став новою зіркою Мережі (ВІДЕО)
11 Вер 2023 18:31 | Новини України

Життя на пенсії переважно має спокійний та спокійний темп, але тільки не для діда Френка. У свої 75 років він танцює, співає та жартує на камеру і ділиться цими кумедними відеороликами в тиктоці, зраджує  24 Канал .

Його віддані фанати, яких дідусь Френк вже зібрав понад 6 мільйонів, без розуму від його гумору та неймовірної харизми.

Дідусь Френк із Великобританії жив звичним життям пенсіонера і, напевно, робив би це досі, якби у 2019 році не вирішив створити профіль у тиктоці. У листопаді він виклав своє перше відео, долучившись до вірусного танцювального челендже “hit the woah” – зроби вау.

Цей ролик відразу захопив увагу користувачів відеоплатформи, які були у захваті від швидконогого дідуся. З кожним днем ​​коментарів та лайків ставало дедалі більше, і це надихнуло Френка зробити ще одне відео вже за тиждень.

На цей раз дідусь виконав пісню Ашера, використовуючи дверцята своєї духовки. За два роки відео переглянули понад 3,4 мільйони разів.

Менш ніж через рік тиктокер опублікував своє найпопулярніше на сьогодні відео, яке за 6 місяців зібрало понад 22 мільйони переглядів, 2 мільйони реакцій та 136 тисяч коментарів.

Оставить комментарий

avatar
250