Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Мережу підкорила собака з вухами як у малюка Йоди (ФОТО)

Джерело: Новости Ю Инфо

Мережу підкорила собака з вухами як у малюка Йоди (ФОТО)
11 Вер 2023 13:31 | Новини України

У цього собаки від народження вуха не так, як у всіх собак. Це робить її справді унікальною та схожою на персонажа «Зоряних війн».

Здається, що цей песик просто не виріс до розміру своїх неймовірних вух. Всі казали його господарям, що згодом вушка стануть звичайними, але й у  поважному 12-річному віці собака продовжує дивувати всіх величезними вухами.

Милого собаку, який став зіркою соцмереж, звуть Діксі. Господиня розповідає, що тварина має досить впертий і незалежний характер, а ще вона досить лінива. Втім, сім’я любить Діксі будь-хто.

Даніель, господиня Діксі, неодноразово чула, що собака виросте і вуха стануть «нормального» розміру. Минуло 12 років,  проте собака все ще має вуха, які здаються «надто великими» для неї.

Якось Деніел вирішила завести аккаунт у тиктоці для свого смішного собаки. Користувачі мережі швидко зрозуміли, що собачка схожа на популярного персонажа Маля Йоду. Так за 6 місяців Діксі зібрала вже понад 100 тисяч передплатників.

Але собаку порівнюють не лише з персонажем із «Зоряних війн». Вона також часто нагадує людям Скубі-Ду, смішного пса з однойменного мультфільму.

Оставить комментарий

avatar
250