Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

“Тривають 20-й день”: у Чорногорії відбуваються змагання з ліні (відео)

Джерело: Новости Ю Инфо

“Тривають 20-й день”: у Чорногорії відбуваються змагання з ліні (відео)
8 Вер 2023 12:25 | Новини України

У Чорногорії в курортному селищі Брезна вже двадцятий день відбуваються щорічні змагання, на яких семеро учасників борються за заповітне звання “Найледачішого громадянина”. Переможець отримає грошову винагороду, повідомляє CNN.

Змагання стартували в Чорногорії кілька днів тому: учасники одночасно лягли на покривала та матраци. Переможцем же стає той, хто пролежить на покривалі якомога довше.

Минулого року на таких змаганнях було встановлено рекорд. Тоді переможець пролежав 117 годин (майже 5 діб — ред.). Цього ж року учасники перейшли до 20-го дня. Вони заявили, що сповнені рішучості продовжувати боротьбу.

Організатор конкурсу Радоня Благоєвич розповіла, що семеро учасників, які залишилися, з двадцяти одного на старті, досі лежать без сну 463 години.

“Усі ми почуваємося добре, відмінно, проблем зі здоров’ям немає, нас балують, залишається тільки лежати”, — сказала 38-річна чемпіонка 2021 року Дубравка Аксіч.

23-річний Філіп Кнежевич, який уперше бере участь у конкурсі з північного міста Мойковац, сказав, що впевнений у перемозі та отриманні призу в 1000 євро (1070 доларів США).

Оставить комментарий

avatar
250