Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Об’ївся і не зміг утекти. В Австралії спіймали серійного злодюжку, який влаштовував нальоти на ферми

Джерело: Новости Ю Инфо

Об’ївся і не зміг утекти. В Австралії спіймали серійного злодюжку, який влаштовував нальоти на ферми
7 Вер 2023 01:31 | Новини України

Протягом декількох тижнів власник австралійського розплідника Гамфрі Герінгтон мізкував над тим, щоб ідентифікувати серійного злодюжку, який пробирався на його ферму і пожирав саджанці. Спочатку фермер думав, що в усьому винні кози, які втекли, потім підозра впала на надокучливого опосума, але реальність виявилася більш кумедною, пише BBC.

Одного разу він прийшов на роботу і застав серійного злодюжку “на гарячому”. Герінгтон виявив нахабну коалу, яка буквально не могла зрушити з місця, оскільки набила живіт евкаліптовими рослинами. За іронією долі коала на прізвисько Клод знищила рослини, призначені для її побратимів — рослини планували використати для збільшення середовища проживання коал, які, до речі, перебувають під загрозою зникнення.

Наразі австралійські фермери будують паркани, які могли б захистити ферми від надокучливих коал. Зазначимо, що за весь цей час несанкціонований бенкет Клода обійшовся розпліднику в 3 800 доларів.

Команда Східного лісового розплідника, розташованого недалеко від Лісмора на півночі Нового Південного Уельсу вперше помітила, що рослини хтось жує ще кілька місяців тому. Однак за словами Герінгтона, злодюжка не залишав слідів, а тому було складно його ідентифікувати.

Оставить комментарий

avatar
250