Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Модний злодій із Тіндера: хлопець познайомився з дівчиною в Нью-Йорку, щоб вкрасти її дизайнерські туфлі

Джерело: Новости Ю Инфо

Модний злодій із Тіндера: хлопець познайомився з дівчиною в Нью-Йорку, щоб вкрасти її дизайнерські туфлі
6 Вер 2023 18:31 | Новини України

Ще нещодавно у всіх таблоїдах обговорювали історію афериста з програми Tinder. А тепер у Нью-Йорку сталася нова драматична історія, пов’язана з цим додатком для знайомств. Хлопець познайомився з дівчиною онлайн, але, як з’ясувалося, тільки для того, щоб вкрасти її дизайнерські туфлі Mary-Jane Tabi від бренду Margiela. Про “гучну” справу написав таблоїд Dazed.

Історія почалася з того, як дівчина на ім’я Лексус, дизайнерка-початківець, яка продає в’язані речі онлайн, познайомилася в Tinder із хлопцем на ім’я Джош.

Вони сходили на одне побачення, потім на друге і вечір закінчився у квартирі Лексус. Коли хлопець її мрії пішов, вона з’ясувала, що він вкрав “не тільки її серце”, але ще й пару модних туфель Mary-Jane Tabi від бренду Margiela. Вартість такої пари — 890 євро.

А на сайті бренду сказано, що туфлі Mary-Jane з телячої шкіри з регульованим ремінцем вирізняються роздвоєним носком Tabi, натхненний традиційними японськими шкарпетками XV століття з тією ж назвою. Вперше вони з’явилися в колекціях бренду ще 1989 року.

Оставить комментарий

avatar
250