Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Не добіг до туалету: в США змушені були посадити літак через діарею в пасажира

Джерело: Новости Ю Инфо

Не добіг до туалету: в США змушені були посадити літак через діарею в пасажира
6 Вер 2023 14:31 | Новини України

У США пасажир із діареєю несподівано перервав трансатлантичний переліт із Атланти до Барселони. Вечірній рейс вирушив із американського аеропорту за розкладом, але в небі сталася нестандартна ситуація. Про це пише DailyMail.

Під час польоту один із пасажирів зненацька схопився з місця та побіг у напрямку туалету. Добігти до заповітної кабінки він не встиг і справив потреби просто посеред салону, забруднивши свій одяг і покриття салону літака.

Борт перебував над штатом Вірджинія, і через нестандартну ситуацію та запах пілоти вирішили припинити політ. НП сталася приблизно за годину після вильоту. Попереду було ще майже 7 год шляху.

У текстовому повідомленні, надісланому до служби управління повітряним рухом, капітан коротко пояснив проблему: “Переадресація на ATL — діарея в пасажира. По всьому літаку — біологічна небезпека”.

Пілот доповів наземним службам про повернення до аеропорту Атланти й розвернув літак, поки той перебував над материком.

Після приземлення пасажира, який опинився в незручній ситуації, зустрічала карета швидкої допомоги. Решту туристів відправили в аеропорт. Салон прибирали кілька годин фахівці клінінгової служби. Глибокої ночі літак усе ж таки вилетів до Іспанії.

Оставить комментарий

avatar
250