Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

“Корабель прибульців”: мисливець за НЛО сфотографував аномальний об’єкт (фото)

Джерело: Новости Ю Инфо

“Корабель прибульців”: мисливець за НЛО сфотографував аномальний об’єкт (фото)
4 Вер 2023 15:25 | Новини України

Джон Мунер із Ньютон-Еббот, штатний дослідник непізнаних летючих об’єктів, проводив вихідний день на пляжі Ексмут у Девоні (Велика Британія), коли помітив у небі щось дивне та швидко зробив фотографію, повідомляє Mirror.

Приголомшливі зображення показують “корабель прибульців”, що спостерігає за тим, як британці засмагають на пляжі, стверджує мисливець за НЛО.

“Я йшов уздовж пляжу, прямуючи до гавані, і щойно я нарешті досяг кінця пляжу, я обернувся, щоб озирнутися назад. Потім я помітив щось доволі несподіване — я випадково побачив аномальний об’єкт біля дерев і кількох готелів”, — розповів Джон Мунер.

Він швидко сфотографував аномальний об’єкт, якраз перед тим, як він зник або зник із поля зору. Джон абсолютно не сумнівається в тому, що це був корабель прибульців.

Він продовжив: “Це абсолютно неймовірно та показує, наскільки поширений цей інопланетний феномен навколо Девона. Цього конкретного дня я не бачив НЛО, і я все ж став свідком і зафіксував справжній сферичний корабель інопланетян”.

Оставить комментарий

avatar
250