Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Хто вбив Пригожина: комік Великий “розірвав” мережу пародією на Путіна, Лукашенка і Шойгу

Джерело: Новости Ю Инфо

Хто вбив Пригожина: комік Великий “розірвав” мережу пародією на Путіна, Лукашенка і Шойгу
1 Вер 2023 15:25 | Новини України

Український гуморист, автор відомих пародій та актор студії “Квартал 95” Юрій Великий “розірвав” мережу жартівливим відео про смерть ватажка ПВК “Вагнер” Євгена Пригожина. Артист в образі диктатора Путіна, міністра оборони РФ Сергія Шойгу та невизнаного лідера Білорусі Олександра Лукашенка насмішив глядачів.

Його нову пародію подивилися вже понад 800 тисяч разів. Артист поділив її на три частини – звернення кожного вищезгаданого воєнного злочинця (щоб подивитися фото і відео, доскрольте до кінця сторінки).

Юрій Великий постав у образі диктатора, якому “важко стримати сльози, а ще складніше їх вичавити”, після новини про смерть Пригожина.

“У нашій країні будь-якій людині можна ускладнити долю. Як то кажуть, було б бажання. А бажання було. Не все в нього в житті виходило. Наприклад, він йшов на Москву і не дійшов, вимагав боєприпаси і недовимагався. І зараз летів кудись і не долетів… Зрозуміло, що це справа рук українських націоналістів. Загадка тільки в тому, звідки вони взялися в моєму оточенні”, – пожартував комік в образі диктатора.

Оставить комментарий

avatar
250