Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Папуга, що загубився, повернувся додому завдяки тому, що почав говорити з людьми на вечірці

Джерело: Новости Ю Инфо

Папуга, що загубився, повернувся додому завдяки тому, що почав говорити з людьми на вечірці
25 Сер 2023 15:31 | Новини України

Птах приземлився на задньому дворі сім’ї, яка влаштовувала великодню вечірку неподалік будинку власників папуги. Він почав вигукувати слова та фрази, після чого його помітили та віднесли до будинку. Пізніше вони зв’язалися із власником папуги Брентом Чедвеллом.

Брент Чедвелл, який мешкає в Кейп-Корал, штат Флорида (США), володів папугою Тікі протягом п’яти років. Чоловік розповів дивовижну історію про те, як птах вилетів з дому, але зміг повернутися завдяки тому, що вмів “говорити”. Про це пише Yahoo News.

Американець почав доглядати за папугою коли йому було всього 4-5 тижнів і його ще потрібно було годувати з піпетки.

За словами чоловіка, коли його дружина зателефонувала і сказала, що Тікі вилетів з дому, коли вона вийшла підмести веранду, він злякався за безпеку свого птаха, який все своє життя провів у домашніх умовах.

Видання зазначає, що чоловік негайно розпочав пошуки. Він ходив вулицями поруч зі своїм будинком і просив усіх, хто траплявся йому на шляху, звернути увагу на маленьку зелену пташку. Чедвелл поговорив з працівниками поля для гольфу і розмістив фотографію Тікі у Facebook у групах, присвячених втраченим тваринам. Він виходив на пошуки птиці рано-вранці до роботи та пізно ввечері після повернення додому.

Оставить комментарий

avatar
250