Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Кішка прославилася, зірвавши інтерв’ю поліцейського (ФОТО)

Джерело: Новости Ю Инфо

Кішка прославилася, зірвавши інтерв’ю поліцейського (ФОТО)
21 Сер 2023 12:31 | Новини України

Дивовижні створіння – коти, часом створюється враження, що це і є інопланетяни, які прибули на Землю з місією поневолити все людство. То як поводяться ці неймовірно милі, кумедні і в той же час свавільні тварини, можна дивитися годинами. Так на порталі Reddit величезну популярність отримав чотирилапий сміливець, який дозволив собі перервати поліцейського.

Служитель правопорядку вчасно, зважаючи на все серйозне, інтерв’ю буквально був атакований котом. Мабуть, тварині настільки хотілося уваги і ласки, що він не посоромився телекамер або присутності інших людей просто злетів на плечі поліцейського. При цьому кілька разів ударивши його по обличчю хвостом, показавши свої пухнасті «штанці», кіт пройшов з одного плеча на інше.

Привітавши гостя, поліцейський не зміг стримати посмішки. Потім акуратно нахилився, щоб кіт стрибнув з його плеча. Ця ситуація потішила журналістку, вона навіть не намагалася стримати сміх.

На цю тему одразу посипалася маса жартів із серії: «Напад на правоохоронця у прямому ефірі» або «Був би злочин, якби кішка не передумала, помітивши камеру».

Оставить комментарий

avatar
250