Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Поліцейські допомогли пекінесу возз’єднатися з господаркою-пенсіонеркою: миле відео

Джерело: Новости Ю Инфо

Поліцейські допомогли пекінесу возз’єднатися з господаркою-пенсіонеркою: миле відео
17 Сер 2023 04:31 | Новини України

Працівники поліції вчасно помітили собачку.

Поліція Рівненщини повернула щасливій власниці собаку Сіму. Чергові поліцейські впустили собачку породи пекінес до приміщення Головного управління поліції на Рівненщині, дозволили їй поспати на дивані, а тим часом шукали господарів за допомогою соцмереж, передає   24 Канал .

Маленький собака загубився на прогулянці. Песик шукав свою власницю щосили і подолав чималу відстань. Пекінесу пощастило, адже його побачили працівники поліції Рівненщини.

Небайдужі поліцейські впустили собаку на ніч і нагодували. А вранці опублікували повідомлення у соцмережах, щоб знайти власників собачки. Тим часом пекінеса розташували в одному із службових кабінетів, де  пес із задоволенням ліг на диван.

Кілька годин за вказаним номером ніхто не дзвонив. У соцмережах люди писали, що хочуть забрати собачку. Але, на щастя, знайшлася власниця собаки.

Близько 11 години пролунав дзвінок і за кілька хвилин за своєю улюбленицею приїхала власниця. Радості у Сими, як і у Людмили Миколаївни, не було меж, – розповідають у поліції.

Оставить комментарий

avatar
250