Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нерішуча пара дозволила своїй собаці вибрати ім’я для дитини

Джерело: Новости Ю Инфо

Нерішуча пара дозволила своїй собаці вибрати ім’я для дитини
16 Сер 2023 02:31 | Новини України

Також пара заявила, що пес просто обожнює новонародженого малюка.

Як пише Mirror, вибрати ім’я дитині не завжди легко, особливо якщо у вас є кілька варіантів, між якими ви сумніваєтеся. І одна подружня пара знайшла оригінальний вихід із ситуації, довіривши вибір своєму псу, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

Кортні та Олівер Брукс вибирали ім’я для свого сина, поки вони не застрягли між трьома варіантами – Кейсі, Броуді та Джексоном. Після чого вони переклали вибір на свого дворічного пса – помісь спанієля з тер’єром, Гаса.

Вони відвели собаку до сусіднього парку з трьома м’ячами, на кожному з яких було написано одне з імен. Потім вони розкидали м’ячі по парку і дозволили Гасу бігти до того, який він хотів. І коли пес повернувся з м’ячем, на якому було написано “Броуді”, вони вирішили зупинитися на цьому імені для свого первістка.

Кортні та Олівер заявили, що Броуді все одно був їхнім улюбленим із трьох імен.

“Ми так довго мучилися з іменами. Нам подобалося Джексон з самого початку, а Кейсі було сімейною пропозицією. Ми були на весіллі та запитували людей, як звуть їхніх синів, і один сказав, що Броуді – нам просто сподобалося… ми попросили Гаса допомогти. Він вибрав Броді, а потім продовжував вибирати його. У будь-якому випадку, воно було нашим улюбленим”, – розповіли вони.

Оставить комментарий

avatar
250