Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

“Непоганий генерал”: у ГУР посміялися над топовим російським воєначальником

Джерело: Новости Ю Инфо

“Непоганий генерал”: у ГУР посміялися над топовим російським воєначальником
15 Сер 2023 19:31 | Новини України

Російський генерал Михайло Теплинський, що проговорився про великі втрати рф на фронті, своїми “відмінними” управлінськими навичками буквально допоміг українським Силам оборони знищити й вивести з ладу більш ніж половину елітних повітряно-десантних військ росії. Зважаючи на цей факт, в Україні теплинського іронічно називають “непоганим генералом”.

“теплинського на росії вважають перспективним генералом. Є інформація про те, що він навіть претендує на місце начальника російського генштабу Герасімова”, — сказав він.

За словами Скібіцького, управлінські навички теплинського на війні проти України дали можливість Силам безпеки та оборони нашої країни ліквідувати та вивести з ладу більш ніж половину елітних повітряно-десантних військ рф. Враховуючи такі показники, Україна також може погодитися, що це справді непоганий російський генерал.

“Так, він зник після того, як публічно виголосив чутливу для кремля інформацію про поранених російських десантників, а тепер знову з’явився — із заявою про намір сформувати нові полиці та дивізію. Подивимося, що з цього вийде у “перспективного” генерала”, — підкреслив представник ГУР МО.

Оставить комментарий

avatar
250