Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Цукерберг відреагував на слова Маска про поєдинок на тлі Стародавнього Риму

Джерело: Новости Ю Инфо

Цукерберг відреагував на слова Маска про поєдинок на тлі Стародавнього Риму
14 Сер 2023 06:25 | Новини України

Глава компанії Meta Марк Цукерберг натякнув, що заява глави SpaceX та Tesla Ілона Маска про проведення поєдинку в Італії на тлі Стародавнього Риму була зроблена без будь-якого обговорення і тим більше затвердження ним чи його представниками. Про своє ставлення до обраної опонентом локації він розповів у соцмережі Threads.

Цукерберг припустив, що люди не надають особливого значення заявам Маска і додав, що поки що вони не погодили дату та місце бою.

За словами Цукерберга, проведення їх з Маском поєдинку варто довірити професійним організаціям, таким як UFC, щоб привернути увагу і до інших спортсменів, які потенційно зможуть провести спаринги перед їхнім боєм.

11 серпня Маск заявив, що бій із Цукербергом буде організований фондами мільярдерів, а не UFC. Також він запевнив, що поєдинок пройде в епічному місці на тлі Стародавнього Риму.

Незабаром після цього міністр культури Італії Дженнаро Санджуліано запевнив, що бій не проводитиметься у Римі, але підтвердив факт розмови з Маском про поєдинок.

Оставить комментарий

avatar
250