Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В Іспанії у нудистів виникла проблема: на їх пляжі почали приходити люди в купальниках

Джерело: Новости Ю Инфо

В Іспанії у нудистів виникла проблема: на їх пляжі почали приходити люди в купальниках
13 Сер 2023 03:25 | Новини України

У Каталонії (автономна спільнота Іспанії – прим.ред.) є близько 50 пляжів і бухт з традиціями нудистів. Деякі з них позначені вказівниками, а інші – ні, але всі вони є місцями, де люди купалися голі десятиліттями.

Тепер це змінюється, і самі натуристи відчувають себе дискримінованими, тому що в цих місцях стає все більше людей, які носять купальники, а іноді їх навіть критикують за наготу.

Про це пише Рublico, передає Інше ТВ.

«Вони перестали ходити на деякі пляжі, тому що ми не спокійні. Самі нудисти почуваються незручно», — визнає Сегімон Ровіра, президент Федерації натуристів-нудистів Каталонії (FNNC).

Два найяскравіших приклади – пляж Ілла Роха в Бегурі (Жирона) і Кала Фонда або Вайкікі (Таррагона). «Це незаймані місця, які стали дуже популярними, і не завжди відомо, що вони мають традицію нудистів. Раніше люди або роздягалися, або йшли, але не зараз, вони залишаються в купальниках».

У Каталонії є натуристський простір, який збирає найбільше відпочивальників у всій Іспанії, з майже 2000 людей у ​​період з липня по серпень, в основному нудистів: це пляж Торн, розташований у муніципалітеті Ванделлос і L’Hospitalet de l’Infant (Tarragona), приймає ACN.

Оставить комментарий

avatar
250