Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Альтернатива для “простих” людей, – росіяни епічно зганьбилися показом “Барбі” у Росії

Джерело: Новости Ю Инфо

Альтернатива для “простих” людей, – росіяни епічно зганьбилися показом “Барбі” у Росії
11 Сер 2023 04:31 | Новини України

Росіяни зганьбилися показом вкраденого фільму “Барбі”. Нашвидкуруч, переклавши текст, стрічку показали у Тюмені, в кінотеатрі просто неба 8 та 9 серпня.

Усе розпочалося з того, що росіяни завантажили піратську версію фільму з Інтернету, після чого російські актори дублювання швиденько переклали її. Але тут почалася магія: на відео з’явилася реклама казино та ставок на спорт, а ще й водяні знаки забули прибрати перед відтворенням фільму.

Для більшості здавалося б, що це банальне непорозуміння. Однак насправді організатори поставили собі за мету показати “нормальну альтернативу для “простих” людей”, і так родився “ідеальний” вечір з незаконним переглядом кіно.

Для простих людей, які хочуть провести вечір, це цілком нормальна альтернатива в умовах відсутніх великих картин у кінопрокаті,– заявив Володимир, один з організаторів події.

Квитки на показ “Барбі” просто неба у Росії коштували від 300 до тисячі рублів.

Нині ж росіяни обговорюють можливість організації показу фільмів у власних кінотеатрах, попри заборони та санкції. Деякі навіть вже заявляють про можливість перекладу і запуску оригінальних стрічок на великому екрані, але тільки в “особливих” умовах.

Оставить комментарий

avatar
250