Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Адміни Telegram-каналів про повістки злили інформацію у воєнкомати

Джерело: Новости Ю Инфо

Адміни Telegram-каналів про повістки злили інформацію у воєнкомати
30 Лип 2023 05:01 | Новини України

Багато чоловіків в Україні чули і навіть бачили в соціальних мережах так звані групи солідарності, в яких на умовах анонімності повідомляють місця роздачі повісток. На Львівщині одна з таких груп вирішила піти шляхом від зворотного і всі дані учасників “злила” співробітникам місцевого ТЦК.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих блогерів та медіа.

Важливо розповісти, що з моменту оголошення в Україні загальної мобілізації у соціальних мережах з’явилося багато різних пабліків. Наприклад, лише в Telegram-каналах було створено десятки таких груп для великих міст і навіть селищ. У цих групах розповсюджували інформацію про місця роздачі повісток.

У Львівській області адміністратори так званих “чатів солідарності” у Telegram-каналах та Viber-чатах передали дані своїх учасників до ТЦК. Джерела повідомляють, що у групі була велика кількість учасників.

Адміністратори самостійно повідомили учасників про злив інформації, пояснивши свої дії тим, що створили телеграм-канали з метою збору даних про ухилистів. Учасникам також нагадали, що оборона країни – це обов’язок кожного згідно з Конституцією.

Оставить комментарий

avatar
250