Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

“Столиця Румунії – Боснія і Герцеговина”: “Міс Москва-2023” епічно осоромилася на шоу

Джерело: Новости Ю Инфо

“Столиця Румунії – Боснія і Герцеговина”: “Міс Москва-2023” епічно осоромилася на шоу
28 Лип 2023 00:01 | Новини України

Ще наприкінці червня цього року у столиці країни-терориста обрали володарку титулу “Міс Москва-2023”. Перемогу здобула 25-річна модель і телеведуча Ангеліна Бреженська, яка відразу стала посміховиськом у мережі, причому і серед своїх співвітчизників, через надмірно перероблену зовнішність, а також пристрасть до фотошопу, що чітко видно на всіх знімках дівчини. Проте днями росіянка здивувала публіку ще й своїми інтелектуальними здібностями, а точніше їхньою відсутністю.

Так, Ангеліну запросили на розважальне вечірнє шоу популярного коміка Павла Волі на телеканалі ТНТ. Той вирішив “поганяти” володарку корони по деяких нескладних питаннях, щоб розвіяти міф про те, що в конкурсах краси “беруть участь лише дурні дівчатка”. І хоча ця думка дійсно вважається стереотипною, конкретно “Міс Москва” не змогла довести зворотного .

Коли Воля запитав, чи справді у подібних конкурсах “беруть участь лише дурні дівчатка”, Бреженська впевнено відповіла: “Звичайно, ні”. Тоді Воля вирішив перевірити знання співрозмовниці в галузі географії та попросив назвати столицю Румунії. “Міс Москва” цілком серйозно відповіла: “Боснія і Герцеговина”.

Оставить комментарий

avatar
250