Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

70-кілограмовий ньюфаундленд став зіркою соцмереж

Джерело: Новости Ю Инфо

70-кілограмовий ньюфаундленд став зіркою соцмереж
26 Лип 2023 20:01 | Новини України

Цуценя ньюфаундленда, яке важить 70 кілограмів, і обожнює сидіти на колінах у своїх господарів, стало зіркою соцмереж. Однак 18-місячний Шерман все ще росте. І він продовжуватиме рости, поки йому не виповниться три роки, і, як очікується, на той час, коли він повністю виросте, він стане ще більшим і погладшає ще на 12 кілограмів. Про це пише Daily Mail.

Ньюфаундленд на прізвисько Шерман належить поліцейським з англійського містечка Саймонсайд, Саут-Шілдс, Елліоту і Беверлі. Але родом він із Польщі. Саме в польського заводчика його купили господарі за 3000 євро у 2022 році.

Шерман, попри свої дивовижні розміри, любить сидіти на колінах у господарів, хоча б частково. І випрошує в них їжу.

“Він великий і доброзичливий — можливо, занадто доброзичливий. Йому подобається сидіти на тобі, тому що він думає, що він кімнатна собачка. Він не усвідомлює свій власний розмір, і він просто почав ставати дуже впертим. Він дуже милий і любить усіх і усе”, — жартує його господар.

“Люди запитують, як це, коли в будинку живе Шерман, і я відповідаю, що це все одно що жити з іншою людиною. Він важить 70 кг і має власну думку. Це не агресія, але він робитиме те, що хоче, коли захоче”, — каже його господиня.

Оставить комментарий

avatar
250