Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Британець знайшов у купленому на ebay танку золоті злитки

Джерело: Новости Ю Инфо

Британець знайшов у купленому на ebay танку золоті злитки
22 Лип 2023 05:01 | Новини України

Колекціонер із Великобританії Нік Мід знайшов золоті зливки у паливному баку старого радянського танка Т-54, купленого ним на eBay за $37 тис.

Про це пише The Sun. Як повідомляє видання, Мід знайшов знахідку, коли почав розбирати танк, щоб переконатися, що всередині не лишилося боєприпасів. Знявши кришку паливного бака, він побачив п’ять золотих злитків. За попередньою оцінкою, їхня вартість становить близько $2,5 млн.

Колекціонер розповів, що куплений ним Т-54 належав ЗС Іраку і брав участь у війні в Перській затоці в 1990—1991 роках, коли машина була захоплена військами міжнародної коаліції та перевезена до Великобританії. На думку чоловіка, іракські військовослужбовці сховали у паливний бак золото зі сховищ Кувейту.

«Ми не знали, що й робити, адже не можна просто так з’явитися в обмінний пункт із п’ятьма золотими злитками в руках. Тому ми зателефонували до поліції», – повідомив Мід.

Співробітники правоохоронних органів вирішили вилучити золото. За словами Міда, він не засмутиться, навіть якщо золото не повернуть, оскільки танк у нього все одно залишиться.

Оставить комментарий

avatar
250