Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Злодії викрали рідкісну акулу за допомогою дитячого візка (відео)

Джерело: Новости Ю Инфо

Злодії викрали рідкісну акулу за допомогою дитячого візка (відео)
21 Лип 2023 20:01 | Новини України

У вівторок, 31 липня, в американському місті Сан-Антоніо, штат Техас, троє грабіжників примудрилися викрасти з місцевого акваріума каліфорнійську бичачу акулу.

Так, в операції з крадіжки рідкісної акули брали участь жінка та двоє чоловіків. Один із них витяг рибу завдовжки близько 45 сантиметрів із відкритого басейну і за допомогою спільників загорнув її у мокру ковдру. Далі хижачку понесли в підсобку і посадили у відро, яке поставили до дитячого візка і поїхали прямо на вулицю.

У той же час охоронець акваріума помітив цю подію і одразу повідомив про те, що відбувається директору. У свою чергу директор наздогнала викрадачів на парковці та вимагала повернути акулу. Чоловік за кермом оголосив, що його син хворий і не дозволив зазирнути в автомобіль, після чого поїхав. При цьому спільники залишилися на поталу власниці акваріума.

Варто зазначити, що місцеві поліцейські не одразу повірили, що акулу справді вкрали.

“Коли нам зателефонували, ми думали, що це якийсь розіграш, тим більше зараз по телевізору йде Тиждень акул”, – пояснює Джозеф Сальваджіо, який очолює поліцію Леон-Веллі.

Оставить комментарий

avatar
250