Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Коли дуже хочеться заміж: дві дагестанки побилися через букет

Джерело: Новости Ю Инфо

Коли дуже хочеться заміж: дві дагестанки побилися через букет
17 Лип 2023 20:01 | Новини України

На одній із весільних церемоній у Дагестані сталася бійка. Дві дівчини воювали за букет нареченої.

Відео інциденту поширюється у соцмережах, зокрема, воно опубліковане на сторінці naberejnaya_derbent_official у Instagram.

Коли букет полетів у натовп, його одночасно схопили дві дівчини та почали тягнути видобуток у різні боки. Вириваючи один у одного квіти, обидві падають на підлогу і продовжують бій там. У результаті одній вдається видерти букет, чоловіки, що стоять поруч, їй аплодують.

У коментарях під постом більшість передплатників припустили, що дівчата просто хочуть заміж. Інші нагадали, що кидання букета не вписується у кавказькі традиції. «Не розумію звідки ви взяли цей звичай або як його кому ви уподібнюйтесь скаже мати батько одружуєтеся», — написав один із них (авторська орфографія та пунктуація збережені). «Ось такі весілля робити не харам ????? Чому мовчать, а як новий рік, всі вони святі», — поцікавився інший. «Це міф, ніякий букет не допоможе заміж вийти, щоб вийти заміж потрібна скромність, порядність і розум», — поділився життєвою мудрістю третій. Деякі порадили якнайшвидше видати дівчат заміж, щоб «не ганьбити народ».

Оставить комментарий

avatar
250