Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Comedy Pets Photography Awards 2023. Представлено 25 найсмішніших робіт конкурсу

Джерело: Новости Ю Инфо

Comedy Pets Photography Awards 2023. Представлено 25 найсмішніших робіт конкурсу
16 Лип 2023 23:55 | Новини України

Нещодавно, на конкурсі Comedy Pets Photography Awards 2023 було оголошено 25 фото, які пройшли до фіналу, в яких інтригуюче поєднуються гумор і тварини, вкотре нагадуючи всім нам, наскільки ці два слова є синонімами одне одному, пише People.com.

Премія Comedy Pets Photography Awards бере свій початок від двох видатних професіоналів у галузі фотографії — Тома Саллама та Пола Джойнсон-Гікса. Раніше ці люди вразили світ конкурсом Comedy Wildlife Photography Awards. Бажаючи розширити сферу свого впливу, вони звернули увагу на зв’язок людини та тварин у домашніх умовах, що призвело до створення Comedy Pets Photography Awards.

Цей захід переслідує дві мети. Він не тільки висвітлює щастя й комфорт, які приносять у життя людини домашні улюбленці, а й виступає на підтримку маловідомих невеликих благодійних організацій, які старанно захищають права та благополуччя тварин. За словами засновників, мета конкурсу — привернути увагу громадськості до проблеми захисту тварин і відзначити неоціненну роль вихованців у підвищенні якості життя людини.

Оставить комментарий

avatar
250