Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

День народження Залужного: найкращі меми про головнокомандувача ЗСУ (фото)

Джерело: Новости Ю Инфо

День народження Залужного: найкращі меми про головнокомандувача ЗСУ (фото)
9 Лип 2023 20:01 | Новини України

У суботу, 8 липня, Валерій Залужний відзначає свій 50-й день народження. Українці в мережі публікують меми з українським генералом, якого вже встигли прозвати “залізним”.

Наприклад, українці висміяли росіян, які купили автомобіль Lada за фінансову компенсацію від РФ. Батько загиблого в Україні російського окупанта вирішив витратити гроші від держави на нову машину. Уперше чоловік проїхався на ній на цвинтарі, де був похований його син.

Також українці зробили варіант популярного мема “Are you winning son?” з головнокомандувачем ЗСУ та Гетьманом Богданом Хмельницьким.

Також у червні 2023 року Залужного помітили зі значком із зображенням Грогу — персонажа серіалу “Мандалорець” зі всесвіту “Зоряних воєн”. Його також називають Бейбі-Йода.

Звичайно ж, українці не залишили це без уваги, а тому в мережі з’явилися нові меми з українським генералом.

Також у травні 2023 року росіяни почали говорити про зникнення Валерія Залужного. Росіяни запустили фейк про головнокомандувача в пік напруги в охопленому важкими боями Бахмуті, його нібито поранили 8 травня. Однак сам генерал потім вийшов на зв’язок, щоб довести, що з ним усе гаразд.

Оставить комментарий

avatar
250