Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Не міг злетіти: пілот “висадив” 19 пасажирів, бо літак був занадто важким

Джерело: Новости Ю Инфо

Не міг злетіти: пілот “висадив” 19 пасажирів, бо літак був занадто важким
9 Лип 2023 19:01 | Новини України

Рейс британської авіакомпанії easyJet, який прямував з острова Лансароте до Великої Британії, було затримано майже на дві години. Перед вильотом з аеропорту 19 пасажирів були змушені покинути літак. Про це пише The Insider.

На відеозаписі TikTok, яким поділився пасажир Раян Вільямс, чути, як пілот рейсу EZY3364 робить доволі незвичне оголошення про ситуацію для тих, хто перебуває на борту. Почекавши понад годину він повідомив пасажирам, що піднятися в повітря неможливо.

“Оскільки вас так багато, у нас сьогодні досить важкий літак. Це в поєднанні з досить короткою злітно-посадковою смугою тут, на Лансароте, і вітром, який наразі не зовсім сприятливий, означає, що за нинішніх умов довкілля тут, на Лансароте, літак занадто важкий для вильоту”, — сказав він.

Пілот сказав, що екіпаж має досвід подібних інцидентів, але через запобіжні заходи не було можливості злетіти без затримки.

“Звичайно, єдиний спосіб розв’язати проблему з важким літаком — це зробити його трохи легшим”, — додав пілот.

Потім він попросив до 20 добровольців прийняти рішення зійти з літака і не продовжувати подорож цієї ночі. За його словами, добровольці отримають заохочення в розмірі 544 долари кожен за висадку. Решта пасажирів вилетіли до Британії й літак успішно приземлився.

Оставить комментарий

avatar
250