Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В окопах окупантів знайшли пекельну агітку про відмінності між ЗСУ та окупантами: українці відреагували мемами

Джерело: Новости Ю Инфо

В окопах окупантів знайшли пекельну агітку про відмінності між ЗСУ та окупантами: українці відреагували мемами
4 Лип 2023 09:01 | Новини України

Росіяни продовжують дивувати своїми численними методичками та агітаційними листівками. Нещодавно у ворожих окопах наші воїни наткнулися на цікаву знахідку – книжечку з відмінностями між ЗСУ та окупантами. Тексту там немає, але є ілюстрації, які неабияк розсмішили українців.

Всі зображення саме в такому дусі. Вони переконують, що це українці нападають на бідних росіян, а не навпаки. І наші “щиросердні сусіди” допомагають пораненим ворогам, в той час, як “бандерівці” вбивають їх.

Але українці вже знають, що справжнє ставлення окупантів до наших військових у полоні просто жахливе. Про це свідчать ті, хто повернувся звідти, а світлини наших воїнів до та після не вкладаються в голові. Варто тільки пригадати полоненого Олександра Мацієвського, якого розстріляли за “Слава Україні!”.

З наступних ілюстрацій ми бачимо таке: росіяни піклуються про могили загиблих, бійці ЗСУ – паплюжать їх. А ще окупанти на картинці не ображають цивільних.

І знову ворог намагається виправдати себе. На звільнених від росіян територіях знаходили десятки катівень для цивільних людей та місця масового їх поховання. Мирних українців безжально вбили.

Оставить комментарий

avatar
250