Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На узбіччі нічної дороги зняли дивну істоту (відео)

Джерело: Новости Ю Инфо

На узбіччі нічної дороги зняли дивну істоту (відео)
1 Лип 2023 21:01 | Новини України

Відеозапис із зображеним на ньому загадковим істотою було знято кілька днів тому в одній із південноамериканських країн.

Точне місце події залишається поки що невідомим для інтернет-громадськості.

Випадковий автомобіліст їхав вночі путівцем і несподівано побачив на узбіччі дивну істоту, що робила дрібні стрибки. Загадкове створення було схоже на якусь карлицю у світлому одязі і з довгим чорним волоссям.

Очевидець, який зафіксував передбачувану чортівню на камеру смартфона, одразу згадав легенду про так звану Патасолу. Патасола є монстром жіночої статі з фольклору багатьох народів Палаючого континенту. Якщо вірити місцевим переказам, це чудовисько живе у джунглях і має лише одну ногу, з якої і пересувається. Плотоядна тварюка нападає в глушині на мисливців і лісорубів, нібито, пожираючи їх з кістками та одягом (не знаходять жодних останків від людей).

Як неважко здогадатися, багато користувачів Мережі виявилися дуже враженими і навіть налякані цими кадрами. Чимало завсідників «YouTube», переглянувши ролик, вважали, що справді йдеться про надприродне явище. Втім, знайшлися і ті, хто сумнівався, які зробили висновок, що перед нами всього лише мавпа в перуці і білій накидці.

Оставить комментарий

avatar
250