Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Рідкісна аномалія вивернула ноги американця (відео)

Джерело: Новости Ю Инфо

Рідкісна аномалія вивернула ноги американця (відео)
1 Лип 2023 15:55 | Новини України

57-річний американець Мозес Ланхем може вивернути суглоби своїх ніг на 180 градусів і ходити в такому стані.

Через цю незвичайну здатність Мозес отримав прізвисько “Містер Еластик” і на його рахунку два трюки з вивернутими ногами, які увійшли до Книги Рекордів Гіннесса.

Виконувати “трюки” Мозесу допомагає вроджена аномалія в ногах – подвійні хрящі та додаткові тканини в колінах, стегнах та кісточках.

З вивернутими ногами чоловік виглядає швидше замаскованим прибульцем, ніж людиною. Особливо моторошно спостерігати його ходу на відео.

За словами Ланхема, він єдина людина у світі, яка може виконувати такі вивертання ніг. При цьому чоловік не має жодних фізичних проблем, йому не боляче і він не відчуває дискомфорту. Більше того, Ланхем каже, що для нього ходити з вивернутими ногами іноді навіть зручніше. Коли люди вперше бачать як мешканець Мічигана робить такі номери, багатьом стає погано, їм здається, що у чоловіка ось ось зламаються коліна.

Вперше про свої аномально гнучкі ноги, Мозес Ланхем дізнався у 14-річному віці, після того як впав з висоти під час лазіння канатом на уроці фізкультури. Він невдало приземлився на ноги, вивернувши суглоб, і спочатку вирішив, що йому потрібна термінова медична допомога.

Оставить комментарий

avatar
250