Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Жителька США стала мемом через селфі на тлі бардаку

Джерело: Новости Ю Инфо

Жителька США стала мемом через селфі на тлі бардаку
29 Чер 2023 14:01 | Новини України

Користувачі Twitter розкритикували дівчину, яка опублікувала селфі на тлі бардаку у своїй кімнаті.

Жителька Луїзіани на ім’я Аліса зробила селфі, бажаючи похвалитися своєю новою вечірньою сукнею. “Збираюся на вечерю, щоб з’явився привід вдягнути це”, – написала дівчина, опублікувавши фото у Twitter.

Проте користувачі, зважаючи на все, не розглянули вбрання, проте помітили пристойне безладдя за спиною дівчини. У результаті в соцмережі з’явилося понад три тисячі ретвітів, а сама фотографія зібрала понад вісім тисяч лайків. Користувачі були обурені “жахливим і огидним” безладдям.

“Боже мій, ви тільки подивіться на цю кімнату. Я помолюся за того, хто на тобі одружується”, – написав один із користувачів Twitter.

Коментатори докладно розглянули знімок і розібрали, які предмети лежать на підлозі у дівчини, дали безліч порад щодо прибирання, а також створили кілька фотожаб, перемістивши Алісу в прибране приміщення.

Заповзятлива дівчина, у свою чергу, вирішила скористатися своєю несподіваною популярністю в Мережі. Аліса створила кампанію на GoFundMe під назвою “Плати за моє навчання, і я забиратимуся в кімнаті”.

Оставить комментарий

avatar
250