Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

“Вусаті війни”: чоловік і дружина беруть участь у конкурсах для людей із бородою (фото)

Джерело: Новости Ю Инфо

“Вусаті війни”: чоловік і дружина беруть участь у конкурсах для людей із бородою (фото)
27 Чер 2023 14:01 | Новини України

40-річний Аарон Джонстон зі США нещодавно посів друге місце в категорії “Goatee” на чемпіонаті світу 2023 року в Бургхаузені, Німеччина, 11 червня. Його 42-річна дружина Наталі посіла перше місце в категорії “реалістичний фрістайл для нереальних борід”. Про це пише Daily Star.

Американець почав брати участь у змаганнях бороданів у 2014 році після перегляду телешоу “Вусаті війни”. Пара з Айкена, штат Південна Кароліна, брала участь в одному й тому самому конкурсі всього через рік після цього, причому Наталі створювала свої бороди з нуля. Вони виступають у різних категоріях, але беруть участь в одних і тих самих змаганнях по всьому світу.

“У світі бороданів я так звана “вусата”. Ви можете змагатися або в реалістичній повній бороді, або в креативній повній бороді. Вони можуть бути зроблені абсолютно з чого завгодно. Для реалістичної бороди я використовую синтетичне або справжнє волосся. Але ви можете зробити їх абсолютно з чого завгодно, наприклад, зі столових приборів або бекону — з усього, що тільки можна собі уявити, аби це мало форму бороди!” — розповіла Наталі.

Оставить комментарий

avatar
250