Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

“Влучне око, косі руки”: у мережі висміяли білоруських прикордонників, які намагалися збити дрон (відео)

Джерело: Новости Ю Инфо

“Влучне око, косі руки”: у мережі висміяли білоруських прикордонників, які намагалися збити дрон (відео)
4 Тра 2023 21:01 | Новини України

Прикордонники випустили багато набоїв, але “приземлити” дрон не змогли

Білоруські прикордонники останнім часом часто потрапляють у курйозні ситуації на кордоні. Нещодавно українські колеги встановили поблизу прикордонного пункту проектор, з якого мовили правду про війну в Україні, а сьогодні на білорусів напав нібито “український” дрон.

Відео перестрілки білоруських прикордонників опублікував у своєму Telegram-каналі український майор ЗСУ та екс-командир полку “Азов” Максим Жорін. У мережі ці кадри висміяли.

На кадрах видно, як п’ятеро військових прикордонної служби Білорусі помітили у повітрі дрон і намагалися його збити з автоматів. Вони випустили чимало набоїв, але “приземлити” БПЛА їм так і не вдалося. Більше того, вони ледь не пристрелили свого товариша по службі. До речі, на відео є кадри як з повітря від оператора дрону, так і з землі, мабуть, знімав хтось із білоруських прикордонників.

Командир скомандував прикордонникам прийняти положення лежачи, але вони зробили це неправильно і він закричав: “Положення лежачи! Давайте! Не так! На спину. Легли на спину!”. Причому військовослужбовців здивував той факт, що дрон дуже крутився у повітрі. Ймовірно, саме з цієї причини вони й не спромоглися влучити по ньому.

Оставить комментарий

avatar
250