Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Величезний айсберг у формі фалоса помітили мешканці канадського міста Ділдо (фото)

Джерело: Новости Ю Инфо

Величезний айсберг у формі фалоса помітили мешканці канадського міста Ділдо (фото)
4 Тра 2023 15:01 | Новини України

Мешканець Канади Кен Претті, який проживає у містечку Ділдо, сфотографував айсберг дивної форми. Він був схожим на чоловічий статевий орган.

У своєму Facebook Кен Претті повідомив, що помітив незвичайний крижаний “острів” в морі. Він знаходився на східному узбережжі острова Ньюфаундленд.

Коли він пролетів над ним на своєму дроні, Претті зрозумів, що крижана скульптура має явну схожість із характерною частиною чоловічого тіла.

“Якщо дивитись із землі, то це було не зовсім зрозуміло. Але як тільки я направив туди дрон, виявилося, що це нереально схоже на… ну, ви розумієте”, – розповів він.

Фотограф каже, що деякі його підписники почали сумніватися у справжності знімків:”Люди не вірять, що воно справжнє. Вони думають, що це фотошоп і таке інше. Я можу сказати вам – айсберг справжній”.

Знімки Претті викликали бурхливу реакцію у Facebook, користувачі якого почали вигадувати різні історії. Наприклад, вони припустили, що айсберг, ймовірно, скоро дрейфуватиме повз бухту Діка. А ще писали, що такий айсберг може слугувати джерелом льоду для “найміцнішого напою”.

Оставить комментарий

avatar
250