Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Росії чоловік повідомив у поліцію про “синьо-жовтого” голуба, який скидав міни-пелюстки: на місце викликали наряд

Джерело: Новости Ю Инфо

У Росії чоловік повідомив у поліцію про “синьо-жовтого” голуба, який скидав міни-пелюстки: на місце викликали наряд
3 Тра 2023 18:01 | Новини України

У Москві росіянин поскаржився на “українського голуба-диверсанта” у небі над російською столицею. За його словами, птах був забарвлений у синьо-жовті кольори і скинув на землю міну-пелюсток.

До заявника виїхав наряд, але не психіатрів, а поліцейських. Про це пише один із популярних російських Telegram-каналів.

У пабліку з’явилося повідомлення, що московські поліцейські після повідомлення одного з жителів російської столиці шукали в Москві “голуба в синьо-жовтих кольорах, що скидає міни-пелюстки”.

“Першого травня до чергової частини Академічного району столиці звернувся стривожений чоловік. Він розповів, як на власні очі бачив українського голуба-диверсанта. Птах був пофарбований у кольори прапора України і ніс у пазурах міну-пелюсток з великою літерою У, яку потім скинув на землю”, – пише паблік.

“Птаха-диверсанта”, який, мабуть, вийшов з однієї з “американсько-українських лабораторій”, які безуспішно шукають російські окупанти на території нашої країни, москвич “помітив” на вулиці Дмитра Ульянова. Туди негайно відправили наряд поліції.

Оставить комментарий

avatar
250