Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Леся Нікітюк висміяла найдивніші вбрання зірок на Met Gala 2023: фото

Джерело: Новости Ю Инфо

Леся Нікітюк висміяла найдивніші вбрання зірок на Met Gala 2023: фото
3 Тра 2023 17:01 | Новини України

Бал Інституту костюма (Met Gala 2023), який цього року пройшов 1 травня у Нью-Йорку, викликав бурхливе обговорення. Вбрання, у яких світові зірки позували на червоній доріжці, щиро захопили чи, навпаки, викликали здивування у користувачів мережі.

Фото: instagram.com/metgalaofficial

Українська телеведуча Леся Нікітюк не оминула своєю увагою модний захід та у соцмережах прокоментувала найепатажніші образи зірок. У Instagram вона опублікувала серію кадрів, а у підписі до них з гумором відреагувала на дивакуватий одяг деяких представників світового шоу-бізнесу.

“Голий костюм” репера Lil Nas X українка прокоментувала наступним чином: “Костюм сніжинки, на який ми заслужили”. І це зовсім не дивно, адже для заходу артист обрав труси, стрази та підбори, а також наніс на шкіру сріблясту фарбу – це зробило його образ одним із найяскравіших.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Про вбрання співачки Ріанни Леся висловилася так: “Коли свекруха приїхала із заробітків”. Ріанна постала на хіднику у білій сукні, верхня частина якої була декорована квітами. Одяг нагадував весільний.

Оставить комментарий

avatar
250