Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

“Війна вдарила по потенції”: у Росії різко злетів попит на афродизіаки, причиною назвали стрес

Джерело: Новости Ю Инфо

“Війна вдарила по потенції”: у Росії різко злетів попит на афродизіаки, причиною назвали стрес
22 Кві 2023 16:55 | Новини України

Повномасштабна війна РФ проти України вплинула на здоров’я російських чоловіків – через рік у багатьох із них через стрес виникли проблеми з потенцією. У зв’язку з цим у Росії різко злетів попит на афродизіаки.

Про це пишуть “Известия” з посиланням на дані національної системи “Честный знак”. Зазначається, що за перші три місяці 2023 року продажі засобів, що підвищують “чоловічу силу”, зросли на 39%.

Загалом із січня по березень цього року росіяни купили 2,7 млн упаковок різних афродизіаків, витративши на них 1,8 млрд рублів. Аналітики підрахували, що в середньому на тисячу дорослих чоловіків, які зараз проживають в Росії, за цей період припало по 392 пачки таких препаратів.

Найчастіше афродизіаки купували в Москві, Московській області, Санкт-Петербурзі, Краснодарському краї та Магаданській області.

Експерти вважають, що проблеми з потенцією у росіян могли виникнути через психологічні причини. Через рік повномасштабної війни проти України попит на препарати для її підвищення побив попередні рекорди, оскільки причин для стресу у чоловіків у РФ додалося. Зокрема, йдеться про мобілізацію.

Оставить комментарий

avatar
250