Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На “росії 1” Бєлгород назвали “зоною сво”, а жителів міста прямо охрестили екстремістами: відео

Джерело: Новости Ю Инфо

На “росії 1” Бєлгород назвали “зоною сво”, а жителів міста прямо охрестили екстремістами: відео
21 Кві 2023 23:01 | Новини України

На пропагандистському телеканалі “росія 1” випустили сюжет, присвячений самобомбуванню Бєлгорода літаком збройних сил росії. Наприкінці сюжету ведучий додав фразу про те, як техніка рф “може ліквідувати екстремістів у зоні сво з мінімальної відстані”. У підсумку враження склалося таке, наче росія вирішила саме так відхреститися від міста на кордоні з Україною.

Увечері 20 квітня в Бєлгороді російська авіабомба впала просто на дорогу. У підсумку постраждали сусідні будинки, декілька місцевих та дорожнє покриття, в якому утворилася дірка, діаметром в 20 метрів. Про цей випадок вирішили зняти сюжет і на “росії 1”.

Після демонстрації кадрів з місця самобомбування рф, наслідків та короткої розповіді про зізнання міноборони рф, ведучий вирішив закрити тему доволі несподіваною заявою. Він заявив, що “сучасна військова техніка дозволяє ліквідувати екстремістів у зоні “сво” з мінімальної відстані”. Судячи з виразу обличчя пропагандиста, він усвідомив, як це виглядало, але одразу спробував зробити вигляд, що все під контролем.

Оставить комментарий

avatar
250