Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Консолідуємо міжнародну підтримку для розбудови молодіжної інфраструктури – заступник керівника Офісу Президента України

Консолідуємо міжнародну підтримку для розбудови молодіжної інфраструктури – заступник керівника Офісу Президента України
8 Кві 2022 11:40 | Новини України

Україна активно працює над консолідацією міжнародної підтримки для відновлення зруйнованої та розбудови новітньої молодіжної інфраструктури. Про це заявив заступник керівника Офісу Президента України Олексій Дніпров під час онлайн-спілкування з керівництвом Національного демократичного інституту (NDI, США), яке було присвячене розвитку демократії та молодіжних просторів в українських населених пунктах, що постраждали внаслідок широкомасштабної військової агресії проти України.

Участь у зустрічі також взяли президент NDI Дерек Мітчелл, народний депутат України, співголова Ради з молодіжних питань при Президентові України Олександр Санченко, а також керівники та експерти європейського й українського офісів NDI. Модерував зустріч член Ради з молодіжних питань при Президентові України Денис Ганжа.

Учасники заходу обговорили складну гуманітарну ситуацію, що виникла внаслідок агресивної війни Російської Федерації проти України.

Під час зустрічі, зокрема, було узгоджено шляхи координації зусиль щодо розвитку молодіжної політики в Україні, а також обговорено ймовірні проектні напрямки, реалізація яких можлива у співпраці органів влади, громадянського суспільства та NDI.

Оставить комментарий

avatar
250