Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Санкції проти РФ мають бути достатньо руйнівними, щоб зупинити цю жахливу війну – Андрій Єрмак

Санкції проти РФ мають бути достатньо руйнівними, щоб зупинити цю жахливу війну – Андрій Єрмак
6 Кві 2022 21:40 | Новини України

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів чергове онлайн-засідання створеної під егідою Офісу Глави держави групи українських і міжнародних експертів, які аналізують реальний вплив застосованих проти Росії санкцій, надають пропозиції щодо посилення наявних і впровадження нових дієвих заходів.

Андрій Єрмак висловив переконання, що рекомендації та поради цих фахівців допоможуть вибудувати найближчим часом таку систему санкцій, яка змогла б сприяти зупиненню жахливої війни, що її веде Росія проти України.

«Війна триває. Всі бачили ті жахіття, які відбувалися в місті Бучі. І це означає, що санкцій недостатньо, щоб зупинити Росію. Тому всім нам і нашим партнерам потрібно працювати над тим, щоб санкції були достатньо руйнівними», – наголосив керівник Офісу Президента.

Колишній Посол США в Росії та екс-радник Президента Сполучених Штатів з питань національної безпеки Майкл Макфол, який є координатором міжнародної групи експертів, запропонував на цьому засіданні зосередитися на санкціях щодо нафти та природного газу, адже відомо, що енергетика становить левову частку експорту РФ.

Оставить комментарий

avatar
250