Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Андрій Єрмак провів зустріч з групою експертів, які аналізуватимуть вплив санкцій проти Росії

Андрій Єрмак провів зустріч з групою експертів, які аналізуватимуть вплив санкцій проти Росії
30 Бер 2022 00:40 | Новини України

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів установчу онлайн-зустріч з групою українських і міжнародних експертів, які проаналізують реальний вплив застосованих проти Росії санкцій.

«Санкції сьогодні видаються нашими партнерами практично щотижня. Вони є різними. Деякі з них вже почали працювати і є дуже чутливими для Росії. А деякі нібито звучать як санкції, але вони зовсім не працюють. Щодо деяких росіян уже знайшли шляхи, як їх обходити. Механізм санкцій сам по собі є дуже потужним, і наша мета – щоб санкції працювали ефективно», – наголосив він, розпочинаючи зустріч.

Андрій Єрмак вважає, що необхідно вийти на темп щотижневого посилення санкційного тиску проти Росії. За його словами, зараз партнери України працюють над впровадженням нового санкційного пакету проти РФ, під прицілом опиняться ланцюжки критичного імпорту, що передбачає експортний контроль та санкції, спрямовані на постачальників, які співпрацюють із російським ВПК.

Керівник Офісу Президента також зазначив, що не може бути й мови про скасування, зупинку чи зміну санкцій щодо агресора, поки не буде припинена війна, виведені війська з території України, наша держава не отримає репарації та компенсації за шкоду, завдану Українській державі та її громадянам.

Оставить комментарий

avatar
250