Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нова багатостороння угода має унеможливити будь-яку агресію проти України – Андрій Єрмак

Нова багатостороння угода має унеможливити будь-яку агресію проти України – Андрій Єрмак
29 Бер 2022 23:40 | Новини України

Нова багатостороння угода має зробити неможливою будь-яку агресію проти України та стати ключовим елементом нової системи міжнародної безпеки. Про це заявив керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак, коментуючи очний раунд українсько-російських переговорів, який відбувся 29 березня у Стамбулі.

«Ми всі та я особисто підтримуємо цілодобовий зв’язок із нашими міжнародними партнерами, щоб напрацювати якісну та ефективну багатосторонню безпекову угоду», – зазначив він.

За словами керівника Офісу Президента, сьогодні триває відповідна робота разом зі США, Великою Британією, Китаєм, Канадою, Францією, Німеччиною, Туреччиною, Італією, Польщею та Ізраїлем. Керівники цих держав визначили конкретних політичних та безпекових радників. Вони працюють разом з українською стороною над майбутнім документом щодо гарантій безпеки.

«Україні потрібні чітко та якісно прописані юридично ефективні та обов’язкові до виконання міжнародні гарантії безпеки. Жахіття, які росіяни принесли українському народу, не мають повторитися ніколи», – заявив Андрій Єрмак.

Оставить комментарий

avatar
250