Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Промова Президента України Володимира Зеленського у Фолькетингу

Промова Президента України Володимира Зеленського у Фолькетингу
29 Бер 2022 16:40 | Новини України

Пане Спікере!

Пані Прем’єр-міністре!

Члени Уряду та Фолькетингу!

Данський народе!

40 ракет. Кожного дня саме стільки різних, але однаково смертоносних ракет російські війська застосовують проти нашої держави, проти України. Це середній рівень на добу. 40. Понад 1370 ракет застосовано вже за трохи більш як місяць повномасштабного вторгнення Росії на нашу землю.

Сьогодні вранці російські ракети вдарили по одному з наших південних міст – Миколаєву, місту корабелів. Абсолютно мирному місту, яке мріяло лише про одне – повернути собі славу центру кораблебудування на Чорному морі.

Внаслідок цього удару зруйнована будівля обласної адміністрації. На цей час відомо, що семеро людей загинули, 22 людини поранені. Розбір завалів триває.

Жодних войовничих мрій у миколаївців не було. Вони не становили жодної загрози для Росії. Але і вони, як і всі інші українці, повірте мені, стали мішенню для російських військ. Для ракет, авіабомб, реактивної артилерії, мінометів.

Загальну кількість засобів ураження, які російські війська вже використали проти наших людей, на нашій землі, просто неможливо порахувати.

Оставить комментарий

avatar
250