Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Європа має робити все, щоб Росія не відчувала себе володарем світу – Президент України

Європа має робити все, щоб Росія не відчувала себе володарем світу – Президент України
22 Бер 2022 09:40 | Новини України

Щоб боротися з російською загрозою, Європейському Союзу не обов’язково брати до рук зброю – потрібно вступати в бій на дипломатичному та економічному фронтах. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю світовим мовникам.

«Європейці можуть воювати санкційно – вони зараз почали санкційно. Воюють блокадою для економіки, бізнесу для росіян і воюють дуже сильно дипломатією. Європейські лідери повинні почати воювати», – переконаний Глава держави.

«Вступ України у Євросоюз – це війна. Для цього не потрібно брати зброю. Росія не підтримує Україну як частину західного світу, вони бачать нас частиною пострадянського життя або радянського життя. І це і є війна», – пояснив він.

На переконання Володимира Зеленського, європейські лідери мають демонструвати готовність боротися з РФ. Це потрібно, щоб зрештою вони не опинилися в тій ситуації, у якій нині перебуває Україна, яка не уявляла, що стане жертвою повномасштабного вторгнення з боку сусіда.

«Ви просто одного ранку прокинетесь і зрозумієте те, що зрозуміли ми – просто почалася війна. Європа повинна робити все, щоб Росія не відчувала себе володарем світу, сьогодні це можливо», – сказав він.

Оставить комментарий

avatar
250