Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський: Я готовий піти на все, якщо моя хода буде з народом України

Володимир Зеленський: Я готовий піти на все, якщо моя хода буде з народом України
22 Бер 2022 08:40 | Новини України

Росії варто відійти від ультиматумів щодо України, адже вони не приведуть до жодного результату. Потрібно шукати компроміс, щоб закінчити війну. На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю світовим мовникам.

«Коли ми можемо зупинити цю війну зараз – це питання. Я вважаю, що не треба й Росії кидати гучних фраз, вони ні до чого не приведуть. Мовляв, «у нас є ультиматум, ось є пункти, виконуйте, і тоді ми закінчимо війну». Це ні до чого не приведе, до жодного результату. Питання не в мені… Ми всі не зможемо це зробити. Ультиматум не зможе виконати Україна. Ми втратили людей. Тобто треба нас усіх знищити, і тоді ультиматум буде автоматично виконаний», – зазначив Глава держави.

За його словами, виконання російського ультиматуму фактично призведе до знищення українського народу, тому він не може бути виконаний фізично. Але Україна прагне миру, тому відкрита до діалогу. Водночас посилення санкційного тиску на Росію може завдати серйозного удару по її економічній та внутрішньополітичній ситуації.

Оставить комментарий

avatar
250