Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський: Ефективна модель тероборони – це надійний тил для армії, і разом вони становлять основу сильної України

Володимир Зеленський: Ефективна модель тероборони – це надійний тил для армії, і разом вони становлять основу сильної України
11 Лют 2022 16:40 | Новини України

Для побудови ефективної моделі територіальної оборони й національного спротиву має бути повна взаємодія влади всіх рівнів і розуміння зони своєї відповідальності. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський на засіданні президії Конгресу місцевих та регіональних влад у Харкові.

Глава держави наголосив, що в питанні національної безпеки немає місця для політики, інтриг, спекуляцій і хаосу, який вони можуть створити.

«Щодня, а тим паче зараз, має бути повна взаємодія влади всіх рівнів і повне розуміння зони своєї відповідальності – з боку ОДА і РДА, обласних і районних рад та інших представників місцевого самоврядування для побудови дуже ефективної моделі територіальної оборони й національного спротиву. Це надійний тил для професійної й добре оснащеної армії, що разом становлять основу нашої держави, сильної держави», – сказав Володимир Зеленський у вступному слові на засіданні президії Конгресу.

Президент зазначив, що організація національного спротиву й територіальної оборони в нашій державі відбувається під егідою та безпосереднім керівництвом Збройних Сил України.

Оставить комментарий

avatar
250