Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

«Займіть мені чергу по гречку», – реакція соцмереж на звернення Зеленського

Джерело: Новости Ю Инфо

«Займіть мені чергу по гречку», – реакція соцмереж на звернення Зеленського
20 Січ 2022 18:01 | Новини України

В офіційному зверненні президент Володимир Зеленський закликав українців не панікувати на тлі загострення ситуації навколо кордонів України через агресивні дії Росії. Проте користувачі саркастично зреагували на звернення, насамперед спрямувавши свої жарти на фразу щодо закупівлі гречки та те, що приводів для паніки немає.

Реакцію користувачів в соціальних мережах зібрали #Букви.

Вчора, 19 січня, Володимир Зеленський після зустрічі з Держсеркретарем США Ентоні Блінкеном, випустив відеозвернення до громадян. Метою було зупинити поширення паніки серед населення. Зеленський  дорікнув Заходу за “абстрактні погрози” та нагадав, які дії можуть зупинити Москву. Детальніше про звернення за посиланням.

Проте після “ляпів” низки депутатів і політиків щодо цін на продукти, українці стали жартувати, який наразі курс закупівлі гречки та що після звернення треба оперативно займати черги до магазинів. Користувачі зазначили, що коли Офіс Президента кілька тижнів не висловлює офіційну позицію щодо ситуації, поки західні партнери активно висвітлюють проблему, — це вже причина для паніки.

Оставить комментарий

avatar
250