Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Майже 100 тисяч українців отримали бустерну дозу вакцини проти COVID-19 – нарада під головуванням Президента

Майже 100 тисяч українців отримали бустерну дозу вакцини проти COVID-19 – нарада під головуванням Президента
17 Січ 2022 15:40 | Новини України

В Україні лише нещодавно дозволили введення бустерної дози вакцини проти COVID-19, але вже майже 100 тис. громадян отримали третє щеплення. Про це йшлося на селекторній нараді щодо протидії поширенню коронавірусу, яка відбулася під головуванням Президента Володимира Зеленського.

Загалом зростають темпи вакцинації у порівнянні зі святковим тижнем. За інформацією Міністерства охорони здоров’я, минулого тижня було щеплено 552 тис. громадян, а від початку кампанії з вакцинації зроблено 29,37 млн щеплень. Вакцинацією охоплено 15 млн українців, з яких 14,28 млн отримали дві дози.

Володимир Зеленський наголосив на важливості проведення чіткої роз’яснювальної роботи серед громадян щодо необхідності вакцинації бустерною дозою. Так, на сьогодні майже 100 тис. українців зробили третє щеплення.

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко також повідомив, що в сільській місцевості почали працювати мобільні бригади з вакцинації, облаштовано модульний центр вакцинації на КПВВ «Станиця Луганська» на лінії розмежування.

Оставить комментарий

avatar
250